onsdag den 28. september 2011

Thailandsk squashsuppe

- En let suppe

Dette er en skøn let og død nem suppe, som kan anbefales til folk, som gerne vil have en hurtig og sund suppe. Det er en suppe som man kan lave i en let eller tung udgave, alt efter hvilken en udgave kokosmælk man vælger.

Opskrift

4 squash, 2 løg, 2 dåser kokosmælk light, friskt ingefær, sojasovs, 1 bouillonterning, citronsaft fra ½ citron, 1 glas hvidvin.

Hak squashene, skær skalen af ingefæren og riv det på et rivejern. Hak løgene og svits løg, ingefær, squash og sojasovs i olien ved høj varme. Efter 5-7 minutter tilsættes hvidvinen og citronsaften. Lad det koge med 2-3 minutter. Derefter tilføjes kokosmælken. Man kan vælge en fed eller en light version. Alt efter smag. Lad det koge 5-7 minutter. Herefter blendes det godt igennem med en stavblender.

Nu står man med en dejlig let og frisk suppe. Jeg valgte, at servere den med nudler. Det var en god kombination.

God fornøjelse med den lette suppe.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar