torsdag den 14. februar 2013

Grillet peberfrugt-svampe-puré


- et fantastisk tilbehør

Denne pure er ret god som et enkelt tilbehør til ovnkartofler og en bøf. Men den er også god på et stykke brød med parmaskinke.

Den er oven i købet utrolig let at lave.

Opskrift på puré

2 peberfrugter, 200 gram champignoner, salt, stærk røget paprika, citronsaft fra 1/2 citron,1 spsk. tahin.

Grill peberfrugter og svampe i ovnen ved 200 grader 20-25 minutter.
Blend nu svampe, peberfrugter(uden top og ikke for mange kerner), med resten af ingredienser. Smag til med krydderierne og server den straks. Den er god varm og kold. Pureen har en ret køn rød farve og pynter på en tallerken. Kunne være en tallerken med en stegt kylling og ovnkartofler eller til nogle bagte rodfrugter.

God fornøjelse med den grillede pure.

Eva-Andrea

1 kommentar:

  1. Det lyder både lækkert, nemt og billigt - den vil jeg prøve til nippemaden i morgen :-)
    vh/Karen

    SvarSlet