fredag den 8. februar 2013

Kagen og krummen

 
-råhygge, god kaffe og dejligt brød

Jeg har efterhånden været på kagen og krummen en del gange. Det er et dødhyggeligt sted på Nordre frihavnsgade på Østerbro.
Konceptet er at alt brød, boller og kager er bagt i cafeens køkken af de to søstre som driver stedet. Der er fokus på gode råvare og kaffen smager også som den skal. Priserne er absolut rimelige, en stor muslibolle med brie og en dobbelt latte til 50 kroner. Det fås vist ikke billigere i København. Muslibollen er endda de bedste musliboller, jeg har smagt. Rosinerne er store og saftige og der er endda revet gulerod i. Hvis man skulle komme forbi en dag, hvor der ikke er blevet bagt musliboller kan man roligt tage en gulerodsbolle, for de er også mægtig gode. De forsmurte sandwich er jeg dog ikke helt pjattet med. De er for fedtedet til min smag. Så heller en musli- eller gulerodsbolle med ost eller pølse.
Servicen er afslappet og det samme er indretningen. Indretningen ligner noget som er væltet ud af et loppemarkedet. Stole, borde og kopper passer ikke helt sammen. Men det er faktisk en fordel, det er en dejlig hjemmelig stemning.
Så tag forbi og få en bolle, en god kaffe og rolig pause, det kan kun anbefales.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar