fredag den 15. februar 2013

kylling i wok


-venindemiddag

Igår var jeg hos en veninde og vi rystede en spontan middag sammen. Vi tog en tur i supermarkedet og købte hvad vi spontant synes talte til os.

Det blev til lidt af et fusionskøkken, bruschetta, en grønsalat med olie-eddikedressing og en gang kyllingewok. Den røde tråd var, hvad vi lige havde lyst til. Man kan kombinere det meste, hvis man bare kan lide det.

Opskrift på kyllingewok

Dette er en opskrift til omkring tre personer.

En pakke kyllingefileter(tilbud i rema i den kommende uge), en pose frosne grønsager(vi fandt en pakke økologiske frosne grønsager med bønner, brocoli og andet grønt til under en 20 er i rema, det er god fast food), fedtstof til stegning, 1 fed hvidløg, en kop vand, en hønseboullion terning(tilbud i rema i denne kommende uge), chili, salt, soja, peber efter smag.

Kyllingefileterne klippes i mundrettestykker. Hak chili og hvidløg fint. Tænd wokken tilføj fedtstoffet og når den er boblende varm tilføjes hvidløg, chili og kyllingestykker.
Når kødet har fået farve, tilføjes grønsagerne. Når de har fået en omgang i wokken tilføjes vand og bouillon.

Lad det simre 10 minutter. Smag til med peber, salt og soja.

Så er der serveret. Det egner sig selvfølgelig til ris eller med en gang nudler. Dette er dog ikke min opskrift, det er min gode venindes. Hun er bare mester i hurtig retter og alt med kylling. Så det er en garanti for, at dette er en god ret.

God fornøjelse med kyllingewokken.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar