fredag den 3. maj 2013

1. Maj 1. Kartoffelspirer


Det har været et koldt forår, der har sågar været sne i hele marts og nogle steder fik de endda også sne i begyndelsen af april. Derfor kom kartoflerne sent i jorden, selvom at de var lagt til spiring tidligt. Sådan har det været for alle i år. For at fremme deres vækst, har jeg lagt fiberfug over. Dette har også den fordel, at jeg kan plante hestebønner uden fuglene kan æde bønnerne. Det er ganske smart, fordi hestebønner vokser godt sammen med kartoflerne. En bonusinfo er, at man på Albinusfrø.dk kan finde mange forskellige hestebønner lige nu.
Første maj tog jeg i haven, da det var skønt vejr. Jeg løftede fiberdugen, for der skulle vandes. Op ad jorden stod flere kartoffeltoppe. Det er da fantastisk, trods en kold begyndelse, så vokser kartoflerne lystigt derudaf under fiberdugen. Længe leve fiberdugen!
Jeg har plantet radiser og løg langs kartoflbedkanten, så de også kunne få glæde af fiberdugens varme og beskyttelse. Det har de så sandeligt været glade for, der er allerede knap 10 cm. lange løgtoppe og radiserne er ligeledes godt på vej.

God fornøjelse med køkkenhaven.

Eva-Andrea

1 kommentar:

  1. din mor din mor din mor din mor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvarSlet