torsdag den 23. maj 2013

Pitabrød og picnic


Pitabrød er perfekt til picnic i et passende vejr. Selvom vejret er temmelig væmmeligt i denne uge, så kan man jo godt længes efter en picnic i et rigtig sommervejr. Noget af det letteste at have med på picnic er pitabrød. Enten allerede fyldte eller delene i glas og papir. De kan let samles og spises siddende mit i det grønne.

Opskrift på pitabrød

Denne portion er til to personer.

2-4 pitabrød(kan fås på tilbud i Rema 1000 i denne uge), en håndfuld minitomater(fås ligeledes på tilbud i Rema) 150 gram hytteost, en kvart agurk i skiver, feta(fås på tilbud i Rema i denne uge, endda af et godt græsk mærke), en lille dåse med majs, lidt spegepølse i skiver, en tsk. oregano, en knivspids salt, en kvart citron og en spsk. god oliven olie.

Sæt brødet til at varme. Lav en dressing af hytteost, salt, citronsaften, oregano og oliven olie. Vask grønsagerne og skær det ud i mundrette stykker. Skær spegepølsen i skiver og fetaen skæres i tynde skiver. Nu kan brødet blive fyldt med lidt af det hele, blive pakket ind og taget med ud i det grønne.

God fornøjelse med pitabrødet og de kommende picnicer.

Eva-Andrea


Ingen kommentarer:

Send en kommentar