fredag den 5. juli 2013

Energigivende ingefærdrikLige nu kan man forveksle vejret med efterårsvejr. Derfor denne ingefærdrik. Den giver energi og kan reparer de fleste ømme sommerhalse. Derudover er det en skøn drik, som kan drikkes bare for smagen. Men den kan også nydes med is, en god rum eller vodka og måske nogle blade mynte. Den stærke ingefær smag kan ganske let kamuflere sprut smagen.


Opskrift på ingefærdrik

omkring 200 gram ingefær, 1,5 liter vand, en økologisk citron og sukker/sødemiddel efter smag(Jeg foretrækker at give det stevia-sødemiddel og til sidst give det omkring 50 gram sukker, for at give den rette sødme).

Blend ingefæren i foodprocesser, det skal blendes i små stykker, derefter væltes det over i en skål, vandet hældes over, citronskalen skæres af og lægges ved og citronsaften presses i. Efter omkring et halvt døgn tages skalen op og efter et døgn sis ingefæren fra. Nu koges saften med sødemiddel og sukker. Det skal bare opløses og derefter kan det tages af varmen. Nu kan saften drikkes, men køl den også gerne ned.
 
God fornøjelse med ingefærdrikken
 
Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar