tirsdag den 29. november 2011

5 ingredienser 1 ret

Hurtig nudelret

Denne lille ret er super til man er i total tidsnød, men skal have noget at spise. Denne nudelret er oven købet meget billig. Så man kan vel kalde det billig fast food. Retten består kun af 5 ingredienser: nudler, tomater, sojasovs, svampe og æg. Jeg lavede den på ca. 10 minutter i går og det var et dejligt og hurtigt måltid.

Opskrift

Denne opskrift er til en person.

2 æg, 1 portion pakke nudler, 5 cherry tomater, 5 svampe(kan være 5 hele tørrede svampe, som er udblødt først), 1 spsk. olie til stegning, ca. 1 spsk. sojasovs og evt. det bouillon pulver som følger med nudlerne.

Sæt en lille gryde vand over til at koge, når vandet koger puttes nudlerne. Imens vaskes og hakkes tomaterne og svampene. Nudlerne skal koge ca. 1 minut afhængig af typen. Når nudlerne er kogt, puttes de på en lille pande(høj varme) med olien, sojasovsen og de hakkede grønsager. Her skal det stege ca. 2 minutter, imens piskes de to æg i en lille skål. Æggene tilføjes blandingen på panden og der røres forsigtigt rundt indtil æggene er stivnende.

Nu står du med en skøn og mættende nudelret lige til at guffe. Den skal helst spises med det samme, men er også okay kold. Retten kan ikke varmes, for så bliver æggene mærkelige.

God fornøjelse med hurtige og billige nudelret.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar