tirsdag den 6. marts 2012

Den charmerende pastaret


-Frisk pasta, chili, kalkunbacon, æg, tomater og persille.

Denne pasta ret var så vildt velsmagende, at jeg fik lyst til kun at spise den i en uge eller to. Den er mageløse enkel og ret hurtige lige at arrangere. Den er både stærk, salt, blød, frisk og let cremet. Selvom den er dødenkel at tilberede, charmer den sig ind på en, så man trods dens enkelhed bare synes, at den er ret skøn. Så der er intet der kan holde en tilbage, for at lave retten.

Opskrift

Denne opskrift er til ca. 2 personer.

Chili, 200 gr. frisk pasta(fås lige nu på tilbud i Rema), 1 dåse tomater hakket, kalkunbacon, 3 æg, en rest steg eller stærk pølse, ½ pakke kalkunbacon, salt, peber og økologisk persille(fås også på tilbud i Rema i denne uge).

Sæt en lille gryde vand til at koge og tilføje salt. Klip en halv pakke bacon, steg den sammen med ca. 8 skiver stærk pølse. Når det er sprødt tilføjes tomaterne og smag til med salt og peber. Lad tomatsovsen koge ind ca. 5 minutter ved middelvarme. Kog pastaen, det tager ca. 1 minut og hæld nu næsten al vandet fra. Slå æggene ud oveni pastaen og rør godt rundt i æg og pasta. Efter få minutter begynder æggemassen at stivne og nu tilføjes pastasovsen. Rør det i igennem igen og server retten. Lige før servering tilføjes eventuelt en rest steg, skåret i mundrette stykker og klip lidt persille henover retten.

God fornøjelse med charmerende pastaret.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar