mandag den 12. marts 2012

Liebster prisen skal videre

For en uge siden modtog jeg en pris for bloggen af Solvej på smagdigfrem.dk Nu skal liebster prisen gives videre og der er visse krav til, hvem man skal give en sådan pris til. Det skal være en blog med under 100 faste læsere og man skal virkelig synes om denne blog. Man skal egentlig give prisen til 5 andre blogs, men jeg nøjes med at give den til denne ene, for det er virkelig en blog som har overrasket mig positivt. Det er nemlig en blog, som både omhandler mad og køkkenhave, som min egen blog også gør. Det er dejlig at se denne kombination og passion også eksistere andre steder.   Bloggen hedder Candselv.blogspot.com og tilhøre et kærestepar, som forsøger at kunne det meste selv. Tjek deres blog ud.

Eva-Andrea

3 kommentarer:

 1. ja det er også en god blog at følge :) Blandt dem jeg følger dagligt.

  SvarSlet
 2. Hej

  Ja jeger også inde og læse jævnligt. Jeg synes, foreksempel godt om indlægget om at pelse kaniner, selvom jeg ikke lige ved hvornår jeg har brug for det.

  Eva-Andrea

  SvarSlet
 3. Tusind tak for den fine award, jeg er meget rørt over de pæne ord. Jeg troede egentlig jeg var fast læser her, men det kan jeg godt se at jeg ikke er, så det bliver jeg nu :)
  God weekend!

  Hilsen Didde

  SvarSlet