torsdag den 22. marts 2012

Burger og agurkesalat


Jeg har jo haft eksamen i denne uge, så al madlavning er gået hurtigt. Derfor lå burger lige til højre benet og så havde Rema endda tilbud på hakket oksekød og peberfrugter som jeg kunne bruge til grønsagsfyld.

Burgere er jo utrolig lette og hurtige at lave og man kan variere dem i det uendelige. Man kan lave alverdens dip, sovser, krydringer af bøffen og man kan selv bage bollerne, hvis man har tid eller lyst til den slags. I går blev det nu helt enkelt i mit køkken. Det mest komplekse og ekstravegante var en hjemmelavet agurkesalat til burgeren. Det var ganske godt sammen og siden at burger ikke rigtig er en opskrift, får I opskriften på agurkesalaten i stedet.

Opskrift på agurkesalat

1/2 agurk gerne økologisk, 4 spsk. Eddike, 1-2 spsk. Sukker, 1tsk. Salt og chili efter smag.

Vask agurken og hak den i tynde skiver. Bland dressingen af resten af ingredienserne og hæld det over agurke skiverne. Bland det hele rundt.

Nu kan agurkesalaten spises, den vil være sprød og ikke alt for syrlige. Hvis man lader det stå til dagen efter, er salaten mere ”slap” og mere syrlig.

God fornøjelse med både burger og agurkesalat.

Eva-Andrea

2 kommentarer:

  1. Det sergodt ud! Jeg tror jeg sætter burger på menuen i morgen :)

    SvarSlet
  2. Det er altså også bare så godt!!!

    Hilsner

    Eva-Andrea

    SvarSlet