mandag den 5. marts 2012

Schnitzel, gedeost og forårsruller

Mærkelig kombi men god

Schnitzlen er toppet med osten og spædsalat.
I aftes skulle det være en let middag for min kæreste og jeg. Det endte med fedtfattige forårsruller fra fryseren og schnitzler toppet med gedeost. Det var en enkel, men egentlig ret skøn lille middag. Den var endda billig for både schnitzel og forårsruller fås på tilbud i Rema i denne uge.

Opskrift på stegt schnitzel

En schnitzel per person, olie eller smør til stegning, salt og en fast gedeost(fås også i rema, den hedder bare gedeost).

Varm fedtstoffet på en pande og skru helt op for varmen. Læg kødet på panden og giv det ca. 2 minutter på hver side. Salt på begge sider. Skær nogle tynde skiver af gedeosten og læg dem på schnitzlerne, når de er vendt første gang. Osten skal vil ikke nå, at smelte helt, men bliver dejlig blød.

Forårsrullerne varmes i ovnen, som beskrevet på pakken. Man kan give dem lidt sojasovs eller sød chilisovs.

God fornøjelse med den hurtige middag.

Eva-Andrea

2 kommentarer:

  1. Kære Eva-Andrea!
    Jeg har givet dig en Liebster blog award. Du kan læse mere om hvorfor på http://smagdigfrem.dk/2012/03/05/liebster-blog-award-jeg-giver-op/

    Jeg håber, at awarden vil opmuntre dig til at fortsætte med at blogge på din egen måde.

    Mange hilsner Solvej

    SvarSlet
  2. Hej Solvej

    Det er jo mega cool, tak for det. Jeg har også skrevet en kommentar på din side.

    Eva-Andrea

    SvarSlet