tirsdag den 3. september 2013

Brød i emaljegryde

-en super sprød skorpe

Jeg er jo som tidligere skrevet blevet den glade ejer af en fabelagtig emaljegryde, der er på tilbud i Rema i denne uge. Derfor eksperimenter jeg med anvendelsen af gryden. Jeg har nu bagt mit første brød i gryden og det var ret let og gav en super sprød skorpe.

Opskrift på emaljegrydebrød

Man skal anvende en brødopskrift man godt kan lide(kig evt. Under etiketten brødopskrifter) og der udover skal man bruge omkring 2 spsk. god olie og en emaljegryde. Det er et brød som skal have ret længe i ovnen omkring 40 minutter ved omkring 200 grader. Hvis ikke brødet får så længe, så får brødet en blød og rå midte.
Man skal lige være opmærksom på at brødet sidder fast på indersiden af gryden, så længe at brødet er varmt. Så lad det køle ned før du tager det op.

God fornøjelse med emaljegrydebrødet.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar