mandag den 22. august 2011

Kanone Kantareller


De gør livet mere værd!

Jeg har fået et par poser kantareller forærende af en god veninde. Hendes mand har samlet dem på løbe ture i skoven. De er fantastiske, i alle mulige størrelser og lige til at smide på panden i frossen tilstand.

De gør en hver ret 100 gange mere interessant. Jeg har puttet dem i en ganske almindelig omelet og omeletten gjorde mig lykkelig. Det smagte af så meget og var så himmelskønt. Man kan her i sensommeren enten samle dem selv eller finde dem i butikkerne nu.

Opskrift på kantarelomelet

100-150 gr. kantareller, 4 æg, frisk chili, flagesalt, oliven olie til stegning(gerne græsk).

Rens kantarellerne smid dem på en varm pande med olie og fint hakket chili. Lad dem få lidt glans og hæld derefter hældes de rørte æg henover. Skru ned for varmen til laveste blus. Efter ca. 2 minutter er omeletten klar til at blive nydt.

Jeg har også stegt en portion kantareller på panden.  Jeg stegte dem helt enkelt i lidt oliven olie, med flagesalt og lidt hjemmedyrket hakket chili. Det var også skønt. Jeg snackede dem lidt efter lidt mens jeg lavede mad, det var dejligt.

God fornøjelse med de himmelske kantareller.

Eva-Andrea

2 kommentarer:

 1. Oh, wunderbar. Ich liebe Pfifferlinge. Leider finden wir in diesem Jahr in unserem Wald keine Pfifferlinge, es ist zu trocken.
  Grüße
  Anette

  SvarSlet
 2. Hi Anette

  I'm glad to hear that other than me love chanterelles. However, it is sad with the dry forest, here in Denmark it has rained all month of July, so nothing is dry!

  greetings Eva-Andrea

  SvarSlet