onsdag den 3. august 2011

Kyllinglasagne a la Kickala

Så har Kickala igen været i køkkenet og denne gang har vi lavet det vi kalder "vores ret", nemlig verdens bedste kyllinglasagne. Verdens bedste. Punktum.

Det skal du bruge:
1 løg i tern
Ca. 500 gr. kyllinge kød i tern
2 dåser hakkede tomater
ca. 10 kugler fra en pose flødestuvet frossen spinat
2-4 fed hvidløg
Salt og peber
Paprika
Oregano

Lasagneplader
1 brik mornaysovs
1 ps revet mozzarella

Ovnen sættes på 200 grader

Fremgangsmåde:
Svits løg og kylling i lidt olie eller smør til kyllingen er blevet hvid (husk den bliver stegt færdig i ovnen) og krydr med lidt salt og peber. Imens kyllingen får farve kan man tø spinaten op i mikroovnen. Hæld tomaterne i sammen med spinaten og rør. Derefter kommes hvidløg og krydderier i. Alt efter smag putter man oregano og paprika i. Husk også noget mere salt og peber.


Hæld noget mornaysovs i bunden af et ildfast fad (ca. 20x30 cm) og læg de første plader, derefter hældes sovsen over. Gentag 2 gange. Slut af med en hel pose ost på toppen, og vupti så er retten klar til at blive sat i ovnen i 35 min.


Hvis ikke man kan lide sin lasagne overdrevet flydende, skal den stå og køle af i ca. et kvarter inden servering

1 kommentar:

  1. Hej Kickalaer

    Denne opskrift og beskrivelsen af den, er noget som får mig til at smile. Glæder mig meget til at prøve den.

    Eva

    SvarSlet