tirsdag den 28. juni 2011

Grillede fisk på andendagen

Dette er en god måde, at bruge rester af en eller flere grillede fisk på. Man kan også bruge en ret blæksprutter. Det er en lille let ret, man kan spise på rugbrød til frokost eller til f.eks. kogte kartofler til aftensmaden.

Opskrift

Rest af grillede fisk, estragon, græsk yoghurt 2 procent eller et andet cremet mælkeprodukt, salt, peber og citronsaft. Det er svært at sætte mål og mængder på denne opskrift, for det kommer an på, hvor stor resten af fisken er. Det er vigtigt at fisken er helt fri for ben, for det er ganske ubehageligt at få et ben i halsen også selvom de er små.

Retten har en dejlig grillede, røget og cremet smag. Nu og da får man en bid estragon og så bliver man endnu gladere. Det er en resteret, som er mindst lige så god, som førstedagsretten grillede fisk.

God fornøjelse med restespisningen.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar