søndag den 25. december 2011

Enkel pastaret

Der skrives indlæg og spises.

-brug resterne i køleskabet

Dette er en enkel men dejlig pastaret, som er perfekt til dagen efter en stor fest. Jeg skal ikke selv til stor julefrokost i dag og heldigvis for det. Jeg har efter juleaften brug for fred og ro. Denne pastaret er lige til og man kan bruge sine rester som fyld til pastasovsen. På den måde kan man bruge resterne som lige nu bugner i køleskabet.

Opskrift

Pasta(men det kunne også være ris eller nudler), en ret pølse eller skinke, 1 æg, 1 peberfrugt, 1 fed hvidløg, oliven olie til stegning, evt. ½ dåse tomater eller tilsvarende mængde salsa, eventuelt revet ost og hakket chili.

Kog pastaen i saltet vand, som der står på pakken, altså den korteste koge tid. Imens pastaen koger tager man en lille pande frem og er olie i. Hak hvidløget, peberfrugten og eventuelt kan et stykke pølse eller noget kogt skinke. Put det alt sammen op i panden og lad det få lidt farve. Det tager ca. 5 minutter. Nu tilføjes tomaterne fra dåse eller salsa og efter ca. 2 minutter tilføjes ægget. Der røres godt rundt i panden og efter et minuts tid, skal det af panden. Sovsen og pastaen blandes godt sammen.

Nu skal pastaen serveres eventuelt med lidt hakket eller revet ost på toppen. Denne ret er lyn hurtig at lave og man får samtidig ryddet i køleskabet. Man kan bruge andre ingredienser alt efter hvad man har på hylderne. Det kunne være et rest and eller flæskesteg man putter i, i stedet for skinke.

God fornøjelse med den enkle pastaret og med at bruge rester.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar