lørdag den 10. december 2011

Bagt fisk med ingefær


Jeg var jo tidligere på ugen i Rema 1000 og fandt et godt tilbud på fisk. Det første af fisken blev til en dejlig karrykokosmælks fiskesuppe. Resten af fisken endte bagte i ovnen med forskellige krydderier. Det blev til en dejlig og utrolig let aftensmad.

Opskrift

4 Hvidkålsblade, 250 gr. fisk(du kan bruge det meste, så længe det er uden ben og for meget skind), ½ fennikel, syltet ingefær(som man bruger til sushi), salt, citronsaft fra en halv citron, citronskal fra en økologisk citron og eventuelt chili.

Tag fire store kålblade af et hvidkålshoved og vask dem. Vask og hak fenniklen fint, tag nu ingefæren op af dens lage. Tag nu et stykke sølvpapir læg to af hvidkålsbladene så de danner en skål. Put halvdelen af det hakkede fennikelen i bunden af denne ”skål”. Ovenpå puttes fenniklen rigeligt af den syltede ingefær og oven på den puttes fisken. Pres nu citronsaft over fisken, salt, riv citronskalen over og put lidt hakket chili på toppen. Gentag nu dette i endnu en fiskepakke.

Nu har du to dejlige fiskepakker der skal bages ved 175 grader varmluftsovn omkring 25 minutter.

Nu har man nogle dejlige bagte fisk som er lige til at servere. Bagt fisk er dejligt med enten avokado eller tzatziki dip til. Man kan også servere mere syltet ingefær til fisken.

God fornøjelse med denne skønne bagte fiskpakker.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar