mandag den 9. januar 2012

Gedeostsalat

-Tryl tørt brød om til dejlig salat.

Dette er en dejlig og let forret eller frokost. Man kunne også servere de små gedeostebrød til en portion rygende varm suppe. Man får ved denne ret, omdannet kedeligt tørt brød, som måske ellers var røget ud, til en lille lækkerbisken.

Opskrift

1 Porre, 5-6 mini tomater, smør til stegning, tørt brød, gedeost, 1 dl. vand og ¼ boullionterning.

Vask en porre og snit den fint. Put den på en pande med smør. Giv det mellem varme og svits porren et par minutter sådan. Skær det tørre brød i skiver og det ligeledes med gedeosten. Læg gedeosten på brødskiverne. Put dem i ovnen ved 175 grader ca. 10-12 minutter.  Nu tilføjes vandet og boullionen til panden med porre og lad det stege videre ca. 10 minutter. Næsten al vandet skal fordampe. Tomaterne vaskes og skæres midt over.

Til serveringen lægges de bløde porre nederst, ovenpå tomaterne og øverst de små ristede brød.

God fornøjelse med salaten og mindre madspild.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar