mandag den 30. januar 2012

Hjemmelavet tortillachips og hjemmelavet salsa

-brug resterne fra tortillas til næsten hjemmelavede chips

I går besluttede min kæreste og jeg at invitere et par stykker over til at se håndboldfinalen. Jeg havde åben pakke tortillas. De skulle spises snart ellers ville de rådne. Derfor blev de klippes op i trekanter og endte deres liv som tortillachips med en smeltet god mozeralla og hjemmelavet salsa.

Opskrift på tortillas chips

Tortillas, en god smelte ost, en saks, en ovn og et ildfastfad.

Klip tortillasne ud i trekanter og læg den i et stort fad. Put dem i en ovn på 200 grader grill. Lad dem få 5 minutter så de bliver sprøde. Riv osten og drys dem over de nu sprøde chips. Put dem tilbage i ovnen, stadig på 200 grader bare uden grill. Når osten er smeltet er de færdige.



Opskrift på hjemmelavet lyn salsa

1 fed hvidløg, chili efter smag, olie og en dåse hakkede tomater.

Snit hvidløget og sæt dem til at stege i lidt olie i en lille gryde. Hak chilien og tilføj det. Herefter tilføjes tomaterne og lidt salt. Lad det nu koge ind ca. 10 minutter. Salsaen skal være tyknet.

Nu serveres de næsten hjemmelavede tortillachips med den hjemmelavede salsa. Det er lynhurtig at lave og smager meget bedre end en købt version.

God fornøjelse med mindre madspild fordi tortilliasne er omtryllet til chips.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar