onsdag den 18. januar 2012

Jordbærcitrusfrugtdrik


Jordbær og citrusfrugter giver en velsmagende sommerdrik her midt i den kolde vinter. Det er en super forfriskende drik, som minder en om, at sommeren kommer igen, på den anden side af vinteren. Jordbærrene er godt nok fra frost, men de er nu gode alligevel. Jeg blendede drikken i min OBH blender og den var af første rang. Når man blender nogle halv frosne bær, skal man have en god blender.

Opskrift

250 gr. jordbær(fra frost), saft fra ½ lime, saft fra ¼ citron, 2 spsk. kunstigt sukker og skal fra ½ økologisk appelsin.

Kog først ½ liter vand og læg jordbærrene op i en skål. Hæld vandet over, når det er kogt. Derefter hældes vandet fra og bærrene hældes i blenderen. I blenderen tilsættes saften fra citrusfrugterne, appelsinskallen(fint revet) og det kunstige sukker. Man kan selvfølgelig bruge ægte sukker, hvis man vil det.

Det hele blendes nu ca. ½ minut. Nu skulle man have en frisk drik, lige til at nyde i et fint glas.

Man skal bruge skal fra en økologisk appelsin, da skallen ellers er fyldt med pesticider. Lige har de økologisk uge i Rema og det gør at man bl.a. kan få økologiske appelsiner på tilbud.

God fornøjelse med sommerdrikken midt i vinteren.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar