tirsdag den 10. januar 2012

Lynhurtig suppe

-          Lynmiddag

I går havde min kæreste og jeg, andet at tage os til end at lave aftensmad. Men pludselig blev vi jo sultne alligevel og så skulle vi hurtig have en middag stablet på benene. Det blev en lynmiddag, som bestod af optøet oksekødssuppe, varmede hjemmebagte boller og stegte rødspætter. Vi havde lige været i Rema og fundet et godt tilbud på spætterne og oksekødssuppen. Vi peppede suppen lidt op med ekstra grønsager og til sidst endte vi med et festmåltid.

Opskrift

Denne opskrift er til 2 personer

½ oksekødssuppe, ½ porre, 1 gulerod, 5-6 små tomater, oksekødssuppe, kødboller eller melboller, 2 rødspætter, 1 citron, salt, smør og boller eller nogle skiver brød.

Læg den frosne suppe i en gryde med lidt ekstra vand og tænd op under. I mellemtiden hakkes og vaskes tomaterne, porren og guleroden.( i små stykker). Smørret lægges på en stor pande brød eller boller placeres i ovnen. Når smørret er smeltet lægges fiskene på panden. De får 3-4 på den første side og ca. 2 minutter på den anden side. Tilføj salt på begge sider og giv fiskene citron, når de er færdige.

Tilføj grønsagerne suppen, når suppen er optøet. Når de har kogt med 5 minutter, tilføjes mel eller kødbollerne.

Nu har man en dejlig middag, til billige penge til to personer.Vi nød middagen og blev mætte.

God fornøjelse med den hurtige middag og suppen.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar