torsdag den 19. januar 2012

Nøglehulsmærket forårsruller og grønsager i sur-sødsovs


Jeg var fordi Rema i dag og så et godt tilbud på nøglehulsmærkede forårsruller. De så ret gode ud og var jo endda mærket med nøglehulsmærket. Forårsrullerne var fra Daloon. Mange af Daloons forårsruller er ernæringsmæssigt helt i orden og derfor kan de blive mærket med et mærke som nøglehullet. Daloon er i Danmark den største aftager af hvidkål. Det siger noget om, hvor mange grønsager der i forårsrullerne. Hos mig blev det til en hurtig frokost. Til forårsrullerne stegte jeg nogle grønsager i en sursødsovs. Det kan absolut anbefales til forårsruller. Grønsagerne var lynhurtige at lave og kunne let laves imens, forårsrullerne blev varmet i ovnen.

Opskrift på grønsager i sur-sødsovs

½ peberfrugt, ca. 100 championer, olie til stegning, 1 stor spsk. sukker, 1 spsk. eddike, 3 spsk. hvidvin og 1 tsk. Salt.

Vask peberfrugten og svampene. Skær enderne af svampene og skær svampene i skiver. Steg dem i olien på en rygende varm pande. Drys salt over dem. Rør i dem og lad dem stege til de har fået en brun kant. Det tager et par minutter. Imens hakkes peberfrugterne i mundrette stykker. Tilføj dem panden sammen med resten af ingredienserne. Lad dem koge lidt ind ca. 1-2 minutter.

Nu serveres de sursøde grønsager til de varmede forårsruller. Det er rigtig brillant, at servere sojasovs til.

God fornøjelse med grønsagerne i sur-sødsovsen og forårsrullerne.

Eva-Andrea  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar