torsdag den 23. februar 2012

Bagt torsk og avocadodip

          
-En let middag

Lige nu er der er ikke mange grønsager i sæson, men der er derimod mange fisk som har sæson lige nu. Torsken er en af disse, derudover er der i øjeblikket forskellige slags rogn i sæson. Når fisken er i sæson, er den oftest billigere end normalt. Og lige nu kan man få torsk til billige penge i Rema.

Jeg synes torsk kan være rigtig lækkert, men også rigtig kedeligt, hvis den bliver serveret tør og uden krydderier.

Så når man tilbereder torsk skal man varme den igennem, så den lige akkurat er færdig og give den rigelige krydderier.

Opskrift

Dette er en opskrift til 2 personer.

250 gr. torsk, ½ lime, ½ citron, gerne øko citronskal, salt, 2-3 spsk. creme fraise 9 % eller 6 % og peber.

Tag et stort stykke bagepapir læg torsken på dets midte. Tilføj salt, peber, saften fra citrusfrugterne, creme fraisen, evt. skalen og pak torsken ind. Læg den i et fad og put den i en varm ovn ved 200 grader. Den skal have 20 minutter.

Nu har man en dejlig torsk som smager friskt og lidt cremet. Den er ikke tør og går godt sammen med en avocadodip og et stykke godt franskbrød.

God fornøjelse med sæsonens fisk.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar