tirsdag den 14. februar 2012

Hurtig valentinmiddag


Bøffer, fuldkornspasta og champion-tomatsovs

Dette er en af hurtigste valentinsmiddage, som man kan lave. Så selvom man ikke har tid til det helt store, kan det blive en god valentinmiddag alligevel. Denne består af nogle engelske bøffer, som var på tilbud i Rema.  Jeg kogte noget fuldkornspasta, som jeg synes smager af meget mere end ikke- fuldkornspasta og lavede en champion-tomat sovs. Det var lynhurtigt og utrolig lækkert. Og husk lige på at valentinaften og dag kan fejres både ens elskede, men også med en god veninde eller ven. Så længe det er en, man holder af.

Opskrift på tomat-champion sovs

Denne portion er til 2-3 personer

En bakke champion, 2 fed hvidløg, 1 porre, 1 dåse øko tomater(dem fra Rema er ret gode og smager af sol), olie til stegning, salt og peber.

Rens porren, snit den i skiver og vask derefter championerne. Skær enderne af championerne og snit dem i skiver. Put porre og svampe i en stor gryde med olie. Sæt det over fuld varme. Imens snittes hvidløget fint. Tilføj det til gryden og skru ned for varmen til middel. Rør i det og lad det hele få lidt mere farve. Herefter tilføjes tomaterne og det koger ind.

Kog noget fuldkornspasta til. Jeg læste en undersøgelse forleden om fuldkorn. Folk ville gerne spise fuldkorn, men de var bare ikke sikre på hvad fuldkorn var. Men det er i virkeligheden ret let, det ligger i ordet: det er når det fuldekorn bliver brugt i et produkt.  Så er det ligegyldigt og det er hele kerner, knækkede kerner eller kornet er blevet lavet til mel.

Steg bøfferne i sidste øjeblik og server det hele straks. Giv det salt og peber på begge sider. Man kan rive parmasan ost over retten.

God fornøjelse med den hurtige middag også selvom det er valentinaften.

Eva-Andrea

Ingen kommentarer:

Send en kommentar